Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1935 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Historia z przed ladnych paru lat, kiedy jeszcze nam sie nawet nie snilo, zeby tu legalnie pracowac.
Pakistan jakos nie kwapil sie, zeby zaplacic Polakowi za robote . Nie znam szczegolow dlaczego, ale Polak zadzwonill po ekipe kolegow. Pakistan tez zadzwonil po ekipe kolegow. Obydwie strony spotkaly sie na ulicy. I bylo jak w tym filmie, ktorego tytulu nie pamietam. Jakis Norweg, widzac z balkonu co sie dzieje, zadzwonil po Politi. Przyjechali. Zobaczyli co sie dzieje i powiedzieli Polakom "mamy nadzieje, ze dacie rade".
I pojechali...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
i tak sobie pojechali ............................ nie pomogli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bad harry napisał:
i tak sobie pojechali ............................ nie pomogli

Nie pomogli.
Nie musieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a po wszystkim miał kto zapłacić za tą robote o którą poszło ?
bo jak nie to na drugi dzień powtórka i tak do skutku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A tam w ogóle to zapomnieliscie zaznaczyc , ze pakisze robia piękne dzieci głupim Polkom. A potem te Polki dostaja stówkę ze socjala w polszy, to juz lepeij zeby były w NO, przynajmniej dzieci bedą mialy fajne ciuszki z H&M, a jak juz o sklepach mowa, to ja sie pytam kaj ta moja skorzana red sofa jest?? Grzes, sethur?????? co jest z wami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Hilton napisał:
A tam w ogóle to zapomnieliscie zaznaczyc , ze pakisze robia piękne dzieci głupim Polkom. A potem te Polki dostaja stówkę ze socjala w polszy, to juz lepeij zeby były w NO, przynajmniej dzieci bedą mialy fajne ciuszki z H&M, a jak juz o sklepach mowa, to ja sie pytam kaj ta moja skorzana red sofa jest?? Grzes, sethur?????? co jest z wami?

Jada do polszy a nie w kierunku cieplych wiatrow w ich strony!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bad harry napisał:
a po wszystkim miał kto zapłacić za tą robote o którą poszło ?
bo jak nie to na drugi dzień powtórka i tak do skutku

Harry, no chyba nie prosisz mnie o wyjasnienie tego dowcipu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:

Grzes jeszcze pewnie w Tbane... ja sie wlasnie instaluje... co tu komentowac.. i co to jest ten diabel?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:

i co to jest ten diabel?

Wygoogluj se Seturze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kowalski10 napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:

i co to jest ten diabel?

Wygoogluj se Seturze

Se wygooglowalem... to jakis copycat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok